OBJECTIUS

El 2n Workshop d’Energia i Empresa és una plataforma d’informació, debat i oportunitats de negoci del sector empresarial al voltant de les darreres tendències en l’ús responsable de l’energia.

L’eficiència energètica és una de les grans responsabilitats de la nostra generació i una herència que hem de deixar per a les pròximes. És la nostra obligació actuar i preservar la natura i el medi ambient que hem rebut. Això fa necessari reduir la quantitat d’energia que consumim cada dia i integrar l’eficiència energètica a les nostres vides per consumir menys i millor, així com també per afavorir la competitivitat del nostre teixit empresarial.

Valls és un pol industrial de primer nivell a la província de Tarragona i congrega a grans empreses, fet pel que l’organització creu transcendent tractar aquesta temàtica.

El Workshop, a més, s’enquadra en un acte important per a la ciutat de Valls, com és la formalització d'un consorci que aglutina 12 municipis de l'Alt Camp en un parc logístic, anomenat ‘Pacte del Camp de Valls’ i que servirà per presentar-lo públicament a tots els seus assistents.